Uusimmat blogit


30.8.2018

Olen iloinen ja ylpeä uudesta Koulu ja kirkko -sivustosta. On tarvittu monenlaista osaamista ja yhteistyötä, jotta se on nähnyt päivänvalon. Kiitos siitä!

Koulu ja kirkko -logossa koulu on komeasti isolla, onhan sivuston tärkeimpänä kohderyhmänä kouluväki. Sisältöjen on hyvä olla koulun näkökulmasta katsottuna tarpeellisia ja käyttökelpoisia. Samalla niistä hyötyvät ne, jotka tekevät kouluyhteistyötä seurakunnissa ja järjestöissä. Opimme yhdessä puhumaan ”koulua”.

Sivuston tarkoituksena on innostaa ja vahvistaa sitä yhteistyötä, jota paikallisesti paljon tehdään. Aina tarvitaan myös uusia ideoita, avauksia ja innovaatioita. Sellaisia toivon jaettavan myös tässä blogissa sekä Uusia ideoita –palstalla vaikka kuvien kera. Itselle tuttu voi olla toiselle uusi.

Tule rinkiimme bloggaamaan! Voit tehdä sen kerran lukukaudessa tai tiheämmin. Sinä itse valitset tahdin oman tilanteesi mukaan. Hyvä yhteistyö lähtee aina vuorovaikutuksesta ja jakamisesta. Etukäteen ei voi koskaan tietää, mihin yhdessä päädytään. Tässä yhdessä ja samassa maailmassa.

Tapaamisiin koulussa sekä kirkossa!

Tuula Vinko

Tuula Vinko
kouluyhteistyön asiantuntija
Kirkkohallitus