1. YHDESSÄ HYVÄ KIERTOON

Auta armias! on historiallinen seikkailu reformaation maailmaan. Hyppää mukaan klikkaamalla KUVAA!

Turvallisuus on jokaisen ihmisen perustarpeita. Oman paikan löytäminen voi olla avainkokemus turvallisuudesta. Silloin uskaltaa sitoutua ryhmään, ajatella yhteistä hyvää ja edistää sitä.

Armo on hyväksytyksi ja rakastetuksi tulemista ilman omia ansioita. Armon alueella saa olla sellainen kuin on. Eikä tarvitse pelätä jäävänsa yksin.

NELJÄSLUOKKALAISTEN näkemyksiä armosta:

• ”Semmoista että antaa toiselle anteeksi tai niin kuin antaa vielä mahdollisuuden.”

• ”Esimerkiksi pelissä, jos joku pelaa väärin niin annetaan sille armoa, että hän saa silti jatkaa peliä. Tai jos, vaikka joku tavara hajoo niin annetaan armoa, ettei tartte ostaa uutta.”

• ”Jumala on armollinen kaikkia ihmisiä kohtaan.”
Oman paikan löytäminen

Alakouluun soveltuvan materiaalin avulla on tarkoitus käsitellä erilaisia, oppilaiden itse keksimiä tilanteita, jossa tapahtuu ulkopuolelle jättämistä, loukkaamista tai kiusaamista. Draaman keinoin ja ratkaisukeskeisesti. Lue lisää

eTwinning - periskooppi ylös!

Lue lisää

Nuorilta nuorille

Neljä nuorta (Tesfaye Etiopiasta, Hanna-Maria Virosta, Christopher Tansaniasta ja Samuel Kambozhasta) kertovat ajatuksiaan koulutuksen ja tasa-arvon merkityksestä sekä tulevaisuuden unelmistaan. Lue lisää

Lähimmäinen käännöspajassa