Educa -messut

Tule tapaamaan meitä Educa –messuille 23.-24.1.2015!

Osastollamme 6 d 81 teemana on Kuva koskettaa. Tietoiskuissa aiheina mm. kuvien käyttö opetuksessa, kuvat ja symboliikka uskonnon opetussuunnitelmassa sekä kuvien käyttö elämäntaitojen oppimisen välineenä.

Mukana osastolla myös uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi Liisa Väisänen. Alla tietoiskujen aikataulu.

Kävijöille tarjolla materiaalia kuvien käytöstä opetuksessa.

Tietoiskujen aikataulu ja sisältö:

Perjantai 24.1.

11.00 Kuvat ja symboliikka uskonnon opetussuunnitelmassa. Raili Keränen-Pantsu (Agricola) uskonnonpedagoginen kouluttaja, OPS –työryhmän jäsen.

12.00 Ikoni opetusvälineenä. Sirpa Okulov(ort.kirkko) kasvatusasiain koordinaattori.

13.00 Kuvasta symboliin: miten symbolit toimivat? Liisa Väisänen, uskonnolliseen taiteeseen erikoistunut taidefilosofi

14.00 Kuvan käyttö opetuksessa. Liisa Väisänen

15.00 Kuvien lukeminen. Liisa Väisänen

16.00 Kuvat ja pilvipalvelut opetuksessa: Esimerkkinä Viimeinen ehtoollinen Thinglinkissä. Salla Vainio